Meidän pikkuväki ei tykkää makaronilaatikon rapeasta pinnasta. Ja jääkaappiin oli jäänyt pyörimään maustettu kaurakerma. Joten ei kun testaamaan, että saako sen avulla tehtyä mehevän makaronilaatikon. Tässä on reilusti enemmän nestettä kuin Härkis-makaronilaatikossa, mutta mausteet ovat samat. Koostumus oli tosi pehmeä, sopii hyvin myös sormiruoaksi vauvalle.
5 dl makaronia
1 sipuli
400 g jauhelihaa
1 tl suolatonta pihvimaustetta (Meira)
½ tl suolaa
Munamaito
5 dl maitoa
2 dl Planti French Herbs -kaurakermaa
3 kananmunaa
- Kuullota sipuli paistinpannulla. Lisää joukkoon jauheliha ja ruskista.
- Keitä makaronit kypsiksi ja kaada vesi pois.
- Sekoita jauheliha, sipuli, makaronit ja mausteet ja kaada voideltuun vuokaan.
- Sekoita munamaidon ainekset ja kaada vuokaan. Se näyttää todella nestemäiseltä, mutta hyytyy hyvin uunissa.
- Paista 200C -asteisessa uunissa 30 minuuttia tai höyryuunissa matalalla kosteudella 180C -asteessa 45 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti