300g kikhernepastaa
Kastike:

3-4 dl pastan + kukkakaalin keitinvettä
2 valkosipulin kynttä
200g voimakasta juustoa
150 g creme fraichea
Muruseos pinnalle:
170 g pekonia
5 vaaleaa leipäviipaletta
2 rosmariininoksaa
oliiviöljyä
- Laita pekoni paahtumaan 220C uuniin. Kannattaa käyttää samaa vuokaa, johon aikoo tehdä pastalaatikon.
- Keitä pasta ja neljään osaa leikattu kukkakaali suolatussa vedessä. Kukkakaalissa on paljon vettä, joten sen ei tarvitse peittyä kokonaan veteen.
- Kaada kastikeainekset tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi.
- Sekoita pasta ja kastike ja levitä uunivuokaan.
- Sekoita muruseos tehosekoittimessa tai monitoimikoneella kosteaksi mössöksi ja levitä laatikon pinnalle.
- Ruskista 220C uunissa noin 8-10 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti