Kastike:
2 sipulia
2 valkosipulinkynttä
700 g tomaattimurskaa
2 dl ruoka- tai kuohukermaa
1 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
2 tl oreganoa
1 tl basilikaa
1/2 tl Milletti Hernerouhetta (tämän voi jättää pois jos ei kaapista löydy)
Lisäksi:
400-500 g jauhelihaa
9 kpl lasagnelevyjä
2 dl juustoraastetta
- Kuullota sipuli ja valkosipuli paistinpannulla. Sekoita kaikki kastikeainekset tasaiseksi tehosekottimessa ja kaada kattilaan. Tämän jälkeen voi vannoa pöydässä istujille, että lasagnesta ei varmasti löydy yhtään sipulinpalaa.
- Ruskista jauheliha. Sekoita kastike ja jauheliha ja hauduta kattilassa viisi minuuttia.
- Voitele vuoka. Itse käytän 22 x 30 cm vuokaa, johon tämä juuri ja juuri mahtuu. Laita alimmaksi ja ylimmäksi kastiketta. Minun vuokaani tulee kolme kerrosta lasagnelevyjä ja neljä kerrosta kastiketta. Ripottele päälle juustoraastetta.
- Paista 180 asteisessa uunissa noin 45 minuuttia. Jos aikaa on, niin kannattaa antaa lasagnen vetäytyä hetki (10-15 minuuttia) ennen tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti